Neizostavno Vindijino Kino pod zvijezdama svake večeri nakon završetka dnevnih programa u Vindilandu donosi dva filmska hita – jedan je namijenjen djeci ili tinejdžerima (projekcija u 20 sati), a drugi za odraslu publiku, koji se prikazuje u kasnijem terminu (22 h).

Tako su tijekom prvih pet Vindijinih filmskih večeri mališani mogli uživati u popularnim animiranim avanturama kao što su „Pet legendi“, „Zambezija“ te nastavak avantura male kornjače Sammy. Za male posjetitelje Vindijine Zemlje zdravlja na Starom gradu varaždinska je prehrambena industrija odabrala i treći dio Madagaskara koji je na rasporedu u nedjelju, 1. rujna.

U međuvremenu, nešto stariji filmofili s ruba svojih sjedala gledati će napete akcijske spektakle kao što su „Dredd“, „Plaćenici 2“, „96 sati: Istanbul“ i druge. Nježnije duše oduševit će romantična komedija „Savršen plan“ te SF drama „Zabranjena ljubav“, dok će tinejdžeri doći na svoje uz posljednji nastavak „Sumrak sage“ te plesni spektakl „Step Up 4“.

Dođite na vrijeme i osigurajte svoju poziciju na jednom od 300 sjedećih mjesta ili ponesite omiljenu dekicu, udobno se smjestite i uživajte!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju