Posebnosti su čaj od maslinovog lista uljare Torkul koji se nedavno ukrcao na Arku okusa i cvijet soli solane Ramova. Bit će tu i slastica kao što su imotska torta, imotski i trogirski rafioli, praline i slastice od belgijske čokolade, kao i čvarkoline (praline od čokolade i čvaraka), kušleci od bermeta, medenjaci...


Bit će cvjetnih aranžmana, uskrsnih ukrasa, unikatnih nakita i mirisnih lavandinih vrećica... Osim toga, svi posjetitelji Avenue Malla imat će priliku osvojiti neki od zanimljivih poklona.


Avenue Mall je prepoznao nastojanja udruge G.E.T. i sa zadovoljstvom prihvatio suradnju te bez financijske naknade udruzi ustupio prostor za održavanje ovakvih tematskih manifestacija jednom mjesečno. Time pomaže udruzi G.E.T. i hrvatskim proizvođačima, koji pak svojim proizvodima oplemenjuju ponudu centra kako bi podigli shopping na sasvim novu, premium razinu. Nakon tematski odrađenog Ludbrega, sa svim njihovim divnim sirevima, hrenovima, uljima i vinima, ovoga puta proizvodi stižu iz cijele domovine.

Ukratko, ako ste krenuli u klasičan shopping po cipele, majice, knjige ili nešto treće, neće vam biti naodmet donijeti kući i neki slasni poklon za vaša nepca! Vidimo se za vikend u Avenue Mallu!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju