Program smotre će se odvijati u dva dijela: prvi dio je pečenje domaće slanine na otvorenoj vatri i drugi - proglašenje najboljih kobasica.

Očekuje velika posjeta građana, a organizatori najavljuju bogat gastronomski i kulturni program. Gospodarska vrijednost ove smotre je praćenje izrade kobasica, primjena tradicionalnog načina proizvodnje i ocjena kvalitete uzoraka. Stručnu ocjenu dat će ocjenjivački sud sastavljen od stručnih osoba.

U trendu Sveti Grgur Otok Sveti Grgur Najsjeverniji zimzeleni otok na Jadranu: San svih robinzona, koji je zaboravljen zbog svoje mračne prošlosti Apartman Sto ljudi... Najgori gosti na koje se tuže domaći iznajmljivači: "Dva tjedna nisu izlazili iz apartmana, ne znam što su radili" Ljetna salata od rajčica A tako jednostavno Recept za najbolju salatu od rajčice! Toliko je fina da je možete jesti i bez mesa

Nismo uspjeli naći link na koji bismo se mogli prijaviti kao članovi žirija, ali i bez toga slutimo sjajan gastro provod. Dobar tek!