Program smotre će se odvijati u dva dijela: prvi dio je pečenje domaće slanine na otvorenoj vatri i drugi - proglašenje najboljih kobasica.

Očekuje velika posjeta građana, a organizatori najavljuju bogat gastronomski i kulturni program. Gospodarska vrijednost ove smotre je praćenje izrade kobasica, primjena tradicionalnog načina proizvodnje i ocjena kvalitete uzoraka. Stručnu ocjenu dat će ocjenjivački sud sastavljen od stručnih osoba.

U trendu Složenac od naribanih tikvica Najlakši recept Izvana hrskav, a iznutra mekan i sočan: Naribajte tikvice i napravite ovaj neodoljivi ljetni složenac Apartman Sto ljudi... Najgori gosti na koje se tuže domaći iznajmljivači: "Dva tjedna nisu izlazili iz apartmana, ne znam što su radili" Orebić - 1 Baza iz snova Gradić na Pelješcu s fasadama boje sunca što diše ritmom prošlih vremena

Nismo uspjeli naći link na koji bismo se mogli prijaviti kao članovi žirija, ali i bez toga slutimo sjajan gastro provod. Dobar tek!