Zamislite opuštenu ljetnu večer uz more, dobro društvo, miris svježe ribe s roštilja i zvuk harmonike. Posjetite Karigador Fish Fest 21.8. i uživajte u mediteranskom ugođaju.

Na moliću, duž morskog zaljeva, širit će se mirisi i zvuci prave riblje fešte koja će vas odlično zagrijati za Večeri Karigadora. Riblji specijaliteti, istarsko vino i tradicijski proizvodi uz živu glazbu začinit će doživljaj inače mirnog i romantičnog Karigadora.

Svi vi znatiželjnici koji ste već upoznali bogatstva zelene Brtonigle imat ćete priliku otkriti i njenu plavu, morsku stranu. Kušajući tipične morske delicije na najbolji ćete način proživjeti iskustvo lokalnih običaja i ribarsku tradiciju ovoga kraja. Topli domaćini, lokalna glazba i idiličan morski zaljev u suton urezat će se svakome u sjećanje.

Da biste doživjeli sve čari ovog ribarskog mjestašca, posjetite Karigador Fish Fest! Najbolji uvod u manifestaciju Večeri Karigadora gdje se dobra fešta i vrhunska gastronomija sljubljuju tik uz more, javlja portal coloursofistria.com

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju