Cjelokupni program besplatan je za sve posjetitelje, a od ove godine se u organizaciju uz brojne sponzore ubacio i Konfucijev institut, koji će kroz više radionica, likovnih instalacija i akcija, posjetiteljima festivala približiti kinesku kulturu.

Festival će kroz vesele biciklističke patrole u periodu od 26. 5. do 10. 6. obilaziti različite kvartove diljem Zagreba i donositi dio duha Cest is d Besta. U patrolama će sudjelovati volonteri iz deset država koji dolaze u sklopu suradnje sa Centrom za osobni i profesionalni razvoj Syncro. Cest is d Best svoju punoljetnost obilježava i s nekoliko velikih koncerata, a među izvođačima nalaze se Jura Stublić i Film, Zabranjeno pušenje, Vatra, Frajle, Picksiebneri, Mayales i drugi.


Festival će se održavati na prostoru Trga bana Jelačića, Trgu Petra Preradovića, u parku Zrinjevac, na prostoru Arena centra, u Tkalčićevoj, Gajevoj i Bogovićevoj ulici te u Harmici. Zagrepčane i njihove goste očekuje više od 500 sati programa tijekom tjedan dana festivala. Dolaze topli dani, a Zagreb je divan kad izađe na ulice. Posjetite festival Cest is d Best, i uz osmijeh odmorite od uredske vreve.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju