Najbolji blagdanski provod čeka vas na Fuliranju od 22. do 26. prosinca. Osim posebnog glazbenog programa na Strossovom trgu aktualan je i primamljiv blagdanski meni, riblji specijaliteti pripremljeni na maštovit način - dođite i zafulirajte.

Na kućici Fermaj Tovara sprema se posebni istarski jelovnik, već u petak 21.12. pripremaju friganu ribu, a u subotu vas čekaju pljukanci s pršutom i rikulom. U nedjelju svratite na tradicionalni istarski doručak, fritaju s kobasicama, a na Badnjak su na jelovniku fuži s tartufima. Na Badnjak imaju specijalnu ponudu: salatu od hobotnice, bakalar na bilo te inćune na rikuli.
Lumperaj vas očekuje za Badnjak s Lumperaj Xmas Eve gulašem od lignji, slanutka i palente. Odmah preko puta Lumperaja, Mime’s Gourmet Bar priprema salatu od hobotnice i gusto varivo od sipe i boba. Na centralnoj kućici Rakijarnica & Mason burgers & staff slažu slasne burgere od tune koje vrijedi kušati, a ispred Schmeck kupole poslužite se tradicionalnim bakalarom.

Atelier Kokken - 2 Atelier Kokken - 2 (Foto: PR)

Kod nas možete pronaći i slatke varijante. Danska kućica Atelier Kokken poslužujte tradicionalni danski desert koji se služi za Badnjak. Zove se Risalamande što znači riža s bademima i servira se s umakom od višanja (kirsebærsovs). Ovaj desert skriva i jednu tajnu, a priča seže još iz 19. st. U rižu se ubacuje i jedan cijeli badem, a onaj kome se badem nađe u zdjelici, dobiva poklon. Tako će se naše “Dankinje” držati tradicije pa sretnika koji pronađe badem očekuje poklončić.

Uz blagdansku klopicu, tu je i blagdanska mjuza i DJ-i Itch, Sladoled, hrwoE, Pytzek i Sergio. No istaknuli bi Ladies Night na Badnjak, kada već od 12 sati s miksanjem počinju četiri sjajne DJ-ice. Na Fuliranje dolazi i Mirela Priselac ‘Remi’, frontmenica popularnog benda Elemental. Ineskich obožava eklektičnost, pa će se u njezinim DJ setovima pronaći underground plesna elektronika u svim “4x4” oblicima (techno, house, electro). Rea je radijska DJ-ica i glazbena novinarka koja koketira s UK bassom, hip-hopom, grimom, UK garagom, housom, booty bassom, baile funkom, junglom, drum'n'bassom te reggaem. Babilonska je obožavateljica raznih neobičnih jazz ritmova, hip hopa te riffova od kojih ćete se naježiti.

Fuliranje - 4 Fuliranje - 4 (Foto: Sandro Sklepić)

Na Fuliranju vas čeka pravi blagdanski ugođaj. Za Badnjak produžujemo radno vrijeme, od 12:00 do 03:00 sata pa na Strossovom trgu možete dočekati i Božić ili svratiti nakon Polnoćke. Na Božić Fuliranje će raditi od 17:00 sati kako bi svi sudionici Božićno jutro proveli sa svojim najbližima, a 26.12 možete svratiti od 12 sati.

Christmas Eve - Ladies Day&Night

12 h REA
15 h REMI
18 h BABILONSKA
21 h INES


Xmas Vibes

22.12. 16 h Sladoled // 21 h ITCH

23.12. 17 h HRWOE // 20 h WANTED MEN (LIVE) // 22 h HRWOE

24.12. 12 h REA // 15 h REMI // 18 h INESKICH // 21 h BABILONSKA

25.12. 17 h - PYTZEK

26.12. 17 h - SERGIO
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju