Issa Bratinčević
od malih je nogu crtala te izrađivala personalizirane čestitke i druge sitnice svojim najbližima. Iako je završila studij antropologije i engleske književnosti u Zagrebu, kreativno izražavanje na papiru je oduvijek bila njena prva ljubav.

'Ljubav prema crtanju razvila sam kao dijete, a s godinama i iskustvom razvijale su se nove ideje i kreativni izričaji iz kojih je, uz pomoć bližnjih, nastao i Issa Arts. Danas, kad moj dugogodišnji hobi polako postaje posao, mogu tvrditi da imam najbolji posao na svijetu,' priznaje Issa.



Issa Arts nudi unikatne sitnice za putovanja poput dnevnika, planera i karti, koje se mogu personalizirati po željama. Brend Issa Arts tako nudi zanimljive sitnice od papira i kartona kao što su čestitke, karte, planeri, dnevnici za putovanja te albumi za fotografije, koji se po želji mogu i personalizirati. Dovoljno je kontaktirati Issu, ispričati joj svoju priču, a ona će prema vašim željama nacrtati crteže za neki od odabranih proizvoda iz ponude.

S obzirom da u društvu dečka obožava putovati motociklom po Hrvatskoj i Europi, Issa svoja putovanja dijeli i sa svojim klijentima. Napravila je ilustriranu kartu do omiljene joj putničke destinacije – Islanda, te nekoliko različitih čestitki.



'Osobno sam veliki zaljubljenik u Island i nadam se da ću se toj zemlji još puno puta vraćati. Putovali smo motociklom 27 dana (i prešli 11.500 kilometara) preko Slovenije, Austrije, Njemačke, Danske, trajektom na Island na kojem smo proveli tjedan dana i napravili krug oko cijelog otoka, pa natrag preko Farskih Otoka,' kaže Issa koju je oduševila netaknuta priroda Islanda, a posebno vulkani, ledenjaci i gejziri.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju