Pjenušavi, aromatični muškat u kombinaciji s prirodnim mangom pruža jedinstven, totalno novi okus. Mamamango možete piti kao aperitiv, ali i nakon kvalitetnog obroka, kao i osvježenje u svakoj drugoj prilici.


Pri stvaranju Mamamanga korišteni su samo najkvalitetniji sastojci - vrhunski muškat i prirodno sazreli plodovi Manga. A kako smo i sami bili u tropima, i pritom jeli svježi mango s drveta, moramo priznati da se radi o stvarno ukusnom piću, koje je na najbolji način spojilo ovu nesvakidašnju kombinaciju. Vino i voće u jednom – sjajno!

Mamamango se proizvodi u talijanskoj regiji Pijemont, u kojoj je napravljen i prvi Barolo na svijetu. Idealan je za trenutke opuštanja u dobrom društvu, a obzirom na elegantan dizajn i zanimanje koje izaziva – dobar je za apsolutno svako društvo jer će samom svojom pojavom preuzeti ulogu zvijezde večeri. Mamamango je fantastičan u koktelima, a prije upotrebe ga morate jako ohladiti i dva puta protresti! Ipak ima pravog voća...


Možete ga naći u renomiranim hotelima, barovima, klubovima, te najboljim restoranima na svijetu, pa zašto ne početi i od vlastitog doma? Da ne duljimo, ako želite probati osvježavajući voćni pjenušac koji će vas oboriti s nogu, vrijeme je da odmah nabavite svoju bocu. Mi odosmo na čašicu!

Kako biste se uvjerili da govorimo istinu, troje najsretnijih čitatelja punkufera koji se jave u 18 sati na objavu na našem Facebooku, i daju nam do znanja da žele probati ovo čudo – dobit će bocu ovog sjajnog pića!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju