Bombonijere i čokolade klasičan su znak pažnje koji se poklanja na Dan zaljubljenih onima koji su ludi za slatkim. No što ako ove godine pokušate s nečim malo drugačijim? Čokolade izrađene samo za vašu posebnu osobu zasigurno će je ostaviti bez teksta i s punim ustima čokoladnog zadovoljstva. Rukom napisana slatka poruka na čokoladi ili ručno rađene praline samo su neke od slastica koje smo otkrili u Kraševu Choco baru i odlučili podijeliti s vama – našim posebnim ljudima.

1. Praline u obliku srca

Nema Valentinova bez srca, pa su tako srca prva i na našem popisu. Ove ručno rađene praline u obliku srca od bijele i mliječne čokolade tope se u ustima, a najbolje su na hrpi. Ne škrtarite i voljenoj osobi poklonite punu šaku slatkih zalogaja koje će morati podijeliti s vama.

Praline u obliku srca Praline u obliku srca (Foto: Sandro Sklepić)

2. Poruka napisana na čokoladi

Ne govorite li često vašoj boljoj polovici koliko vam znači, vrijeme je da to ispišete na čokoladi. U Choco baru na vašu će čokoladu napisati što god želite, bitno je samo da stane na veliku čokoladu i da je od srca. Ne sumnjamo da će joj ovakva gesta izmamiti osmijeh na lice, a možda i pokoju suzu radosnicu/emotivku.

Poruka napisana na čokoladi Poruka napisana na čokoladi (Foto: Sandro Sklepić)

3. Ručno rađene otmjene praline

U moru dragih vam osoba jedna se ipak posebno ističe, a ona zaslužuje i nešto sasvim posebno. Fine ručno rađene praline različitih okusa i punjenja toliko su elegantne da im niti jedna dama ne može odoljeti. Zapakirane u elegantnoj kutiji po vašem izboru i svilenom vrpcom, čine damski poklon dostojan vaše drage.

Ručno rađene otmjene praline Ručno rađene otmjene praline (Foto: Sandro Sklepić)

4. Bijela čokolada s malinama i bademima

Čokolade kreirane po vlastitom ukusu s raznim voćem i orašastim plodovima idealan su poklon za one koje od svoje čokolade traže nešto malo više. Od raznih zanimljivih kombinacija u ponudi odvojili smo ovu prefinu bijelu čokoladu s komadićima maline i cijelim bademima.

Bijela čokolada s malinama i bademima Bijela čokolada s malinama i bademima (Foto: Sandro Sklepić)

5. Cupcakes sa srcima

Za one koji više od čokolade vole kolače, cupcakes sa srcima bit će idealan znak pažnje u ovim danima kada se ljubav slavi na svakom koraku. Iznenadite svog slatkoljupca slatkim kolačićem od vanilije ili čokolade... Ili još bolje, odvedite je na romantičan izlazak gdje će jedna od stanica biti Choco bar u kojem ćete se počastiti ovim ljupkim torticama. Šarmantne barove pune čokoladnih slastica možete pronaći u Zagrebu u Ilici 15 te u Rijeci i Opatiji

 


 

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju