Maštajući o dalekim putovanjima, često zaboravimo sve čari i mogućnosti hrvatske metropole. Zašto na odmor ne biste otišli upravo u Zagreb i chillali u zagrebačkom tempu, okruženi bezbrojnim mogućnostima? Za takvo se opuštanje smjestiti možete u centru grada, u najopuštenijem mogućem smještaju.

Laganini zagrebačkim ulicama

Šetajući zagrebačkim ulicama i glavnim trgom, lako možete doći i do Tomićeve, 300 metara od Trga bana Josipa Jelačića udaljene ulice koja u sebi krije jedan vrlo zanimljiv, chill smještaj. Nakon šetnje gornjim gradom, Zrinjevcem ili nekim drugim dijelom grada, ili pak možda planinarenja na Sljeme, čekat će vas vrata u središtu gradske vreve iza kojih je atmosfera stvorena za opuštanje – vrata Chillout Hostela.

Uređenje koje opušta

Ovo zanimljivo mjesto u koje se putnici rado vraćaju, u svakom je detalju obilježeno pozitivom. Šarenilo izranja iz moderno uređenih soba, kreveta i kupaonica, a na nekim mjestima ispisane su pozitivne i inspirirajuće poruke koje će vam uljepšati dan i možda vas inspirirati na nove odluke. Soba ima svakakvih, a ponuda koju smo mi pronašli odnosi se na privatnu, dvokrevetnu sobu, s privatnom kupaonicom.

Dobre vibracije izvana i iznutra

Dobre vibracije proizlaze iz svakog kutka ovog zagrebačkog smještaja. Za dobru atmosferu zaslužno je nasmiješeno i šaljivo osoblje, zanimljivo uređen bar unutar hostela u kojem nastupaju DJ-evi te restoran s tradicionalnom hranom. U njemu ćete, prema ovoj ponudi, smazati fini doručak. Svi su dobrodošli, pa i kućni ljubimci kojima se posebno sviđa jedan od najboljih hostela u Europi. Izašavši na ulicu, pred vama se pruža bezbroj mogućnosti te svjetla grada, dućančića, restorana i zanimljivih kafića.

U blizini

Chillout Hostel nalazi se na samo nekoliko metara od uspinjače, najstarijeg prijevoznog sredstva organiziranog javnog prijevoza u Zagrebu. Za malo više od minute možete uživati u ljepotama Gornjeg grada i pogledu na Zagreb.


Da se moguće odmoriti u gradu te usred ubrzanog tempa koji on nameće, uvjerili smo se pronašavši odličnu ponudu za smještaj u samom centru Zagreba. Chillout Hostel idealan je za chillanje i opuštanje, ležerne i uvijek dobre atmosfere. Za 140 kuna po osobi, uživajte u centru Zagreba, chillajte u privatnoj sobi s privatnom kupaonicom i ostalim zajedničkim prostorijama te uživajte u doručku.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju