Sastojci:
1 pakiranje kokica za mikrovalnu bez soli i maslaca
1 žlica maslinovog ulja
2 žlice naribanog parmezana
malo vlasca
malo papra

Priprema:
Ispecite kokice u mikrovalnoj pećnici. Preko vrućih kokica prelijte maslinovo ulje, dodajte parmezan, nasjeckani vlasac i popaprite po želji.

U trendu Limun kocke s grčkim jogurtom Jednostavno Lagane, osvježavajuće i silno ukusne: Recept za limun kocke s grčkim jogurtom Slani kolač s tikvicama i parmezanom Brzo i prefino Bolji od kruha: Recept za slani kolač s tikvicama i parmezanom Osijek Slavonski izlet Prije sam obišao Andaluziju, Maroko, Siciliju... Dojmovi mog prvog posjeta Osijeku, koji mi se praktični nalazi "na pragu"


Parmezan će kokicama dati ugodan okus i 'odigrati' ulogu soli, pa ćete izbjeći dodatno začinjavanje s neodoljivim, i ne pretjerano zdravim bijelim kristalićima.

Ako ne možete nabaviti kokice bez začina, možete upotrijebiti i klasični kukuruz kokičar te ih ispeći na štednjaku s minimalno masnoća. Uglavnom, uživajte uz svoj omiljeni ekran, kokice su zakon u bilo kojem obliku!