Sastojci:
1 pakiranje kokica za mikrovalnu bez soli i maslaca
1 žlica maslinovog ulja
2 žlice naribanog parmezana
malo vlasca
malo papra

Priprema:
Ispecite kokice u mikrovalnoj pećnici. Preko vrućih kokica prelijte maslinovo ulje, dodajte parmezan, nasjeckani vlasac i popaprite po želji.

U trendu Kućica Noni za robinzonski odmor na Krku, Airbnb - 3 Usred šume 15 minuta hoda do prve plaže: Ova kućica na Krku prava je oaza mira Vranjic nazivaju Malom Venecijom Podijelilo mišljenja Znate li gdje se nalazi hrvatska "Mala Venecija"? Pitanje koje je izazvalo pobunu u komentarima na našem portalu Pašta fažol Sa sastojcima iz špajze Pašta fažol: Recept za legendarno talijansko jelo koje se radi "ni od čega"


Parmezan će kokicama dati ugodan okus i 'odigrati' ulogu soli, pa ćete izbjeći dodatno začinjavanje s neodoljivim, i ne pretjerano zdravim bijelim kristalićima.

Ako ne možete nabaviti kokice bez začina, možete upotrijebiti i klasični kukuruz kokičar te ih ispeći na štednjaku s minimalno masnoća. Uglavnom, uživajte uz svoj omiljeni ekran, kokice su zakon u bilo kojem obliku!