Slavni glumac Marlon Brando u svojim je memoarima ovo mjesto opisao riječima: „Tirkizna, tamno plava, svijetlo plava, indigo plava, kobalt plava, kraljevsko plava… nema te nijanse plave boje koju ovo rajsko mjesto nema. Pravi melem za dušu i tijelo.“ Teško je bilo pronaći riječi kojima bi opisao očaravajuće boje lagune u samom srcu njegovog privatnog atola.

Kupnja ovog koraljnog otoka glumca je stajala 200.000 dolara, a njegova namjera je bila da sačuva netaknutu prirodnu ljepotu. Brando je ovo rajsko mjesto koristio kako bi pobjegao od bojnih polja Holivuda i opustio se u miru i tišini koju mu je pružala ovdašnja netaknuta priroda.

Danas, nakon dugih pregovora, ovaj se atol pretvara u ekskluzivno odmaralište za onih par bogatih sretnika koji si to mogu priuštiti. Do atola moguće je doći samo helikopterom ili privatnim avionom u posjedu resorta. Resort je sam po sebi samoodrživ i neovisan o vanjskom doticaju energije. Energiju omogućava 4000 solarnih panela, a klima-uređaji se hlade preko pumpe koja iz dubine od 900 metara dovodi slatku vodu.

Na samoj obali nalazi se 35 super luksuznih vila od ebanovine, a svaka od njih ima svoj privatni bazen. Duboko između kokosovih palmi sakriven je najmoderniji spa centar okružen savršeno formiranim zen vrtom. Večera se poslužuje na samoj plaži, u vili, ili u jednom od 3 ekskluzivna restorana.

„Brando resort“ nije osmišljen kao mjesto za ludu zabavu, nego za opuštanje i uživanje u suncu, moru i prekrasnoj prirodi. Svaki gost dobiva na korištenje vlastiti bicikl, a strogo je zabranjeno korištenje vozila na motorni pogon - ovdje nema jet skija, skutera ili kojekakvih motora. Sve je podređeno tišini, miru, i najvažnije - očuvanju okoliša.

Brando je tek jedan dragulj u prstenu Francuske Polinezije koja se prostire na 117 otoka raspršenih po oceanskom pokrivaču veličine Europe, dodatak koji će turističku ponudu ovog dijela svijeta podignuti na novu razinu.