Za Denvera i Vanessu Miller iz Albuquerquea iz Novog Meksika te njihovo troje male djece svaki je dan iznenađenje i izazov. Ova američka obitelj odlučila je putovati zemljom i upoznavati nove krajeve, a umjesto klasične kamp-kućice na tu su se avanturu odvažili krenuti u autobusu.

Točnije, kupili su 31.000 dolara (191.000 kuna) vrijedan školski autobus te ga preuredili prema svojim potrebama. On je sada opremljen kuhinjom, blagavaonicom koja se lako pretvara u dnevnu sobu, kao i spavaćim dijelom sastavljenim od velikog kreveta na kojem roditelji spavaju s petogodišnjim Londonom, trogodišnjim Phoenixom i dvogodišnjim Everestom. Stari školski autobus preuređen u dom za pet osoba Stari školski autobus preuređen u dom za pet osoba (Foto: Profimedia.hr)
Otkako je obitelj Miller preuredila autobus, prešli su više od 26.000 kilometara, odnosno proputovali su Pacifički sjeverozapad, američki Jugozapad i saveznu državu Teksas. Trenutno se nalaze u Novom Meksiku, a želja im je doći mobilnom domom do Aljaske i Kanade.

Kako izgleda njihov preuređeni dom, pogledajte u našoj fotogaleriji. 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju