Tema: #Autobus

Nova zabrana u Rimu: Odluka koja je razljutila turističke agencije

4.1.2019
Fontana di Trevi

Gradonačelnica Rima Virginia Raggi bila je jedna od najglasnijih za izglasavanje ove zabrane, nazvavši zabranu „važnom odlukom ne samo za zaštitu kulturnog i arheološkog blaga, već i za zaštitu u borbi protiv buke i zagađenosti zraka“.

Bolje od kamp-kućice: Autobus pretvoren u stan na kotačima za pet osoba

3.5.2018
Autobus pretvoren u dom za 5 osoba - 3

Otkako je bitelj Miller preuredila autobus, prešli su više od 26.000 kilometara, odnosno proputovali su Pacifički sjeverozapad, američki jugozapad i saveznu državu Teksas.

Ovo mjesto je zauzeto! Top 10 strategija za izbjegavanje suputnika u busu, tramvaju...

18.4.2018
Autobus - 3

Dok tražimo slobodno mjesto u autobusu može nam se učiniti kako je svatko u svojem filmu, ali u glavama suputnika stvaraju se taktike kojima žele postići da sjedalo kraj njih ostane slobodno...

3 mjeseca besplatnog ljetovanja po Europi koje završava u najlipšen gradu na svitu

9.3.2018
Putovanje

Putovanje starta u Parizu, a završava ni manje ni više već u "najlipšen gradu na svitu“ Splitu. U međuvremenu, sretnici će otputovati u Krakov, odmoriti na Bledskom jezeru, ali i planinariti austrijskim krajolicima. Split nije slučajno izabran kao finalna destinacija - iz njega će sretnici krenuti na sedmodnevno krstarenje hrvatskom obalom.

Kako je autobus na kat postao moćni simbol Londona?

12.2.2018
Dvokatni autobus - 5

Klasični "double deckeri" u Ujedinjenom kraljevstvu obično su dugački između 9,5 i 11 metara. Postali su vrlo brzo popularni s obzirom na to da su kraći od drugih klasičnih autobusa javnog prijevoza, a nude veći broj sjedećih mjesta.

Izvanredna autobusna linija spašava one koji vole popiti

30.11.2017
Tokio

Kako putnici koji zaspe u vlaku ne bi morali provesti noć na hladnoći, osmišljena je posebna linija koja ih vraća "u civilizaciju"...

Od Zagreba do Münchena već od 19 kuna

13.7.2017
GetByBus akcije na autobusne karte

Riječ je o ograničenoj ponudi, a neki popusti ostvarivi su samo za određene dane u tjednu ili za kupnju 14 odnosno 21 dan prije polaska.

Vozili smo se autobusnom linijom kojom nitko ne putuje od početka do kraja

23.12.2016
img placeholder

Iako ukupnom površinom mala, zbog položaja teritorija pojedine gradove naše zemlje povezuju jako duge autobusne linije. Vozili smo se jednom od njih duže od 14 sati...