Islandska niskobudžetna aviokompanija WOW Air objavila je ponudu za posao koja će privući sve ljubitelje putovanja i pisanja. Naime, u oglasu stoji kako traže četvero ljudi koji su spremni s njima potpuno besplatno putovati svijetom i pritom svoje doživljaje podijeliti na Snapchatu.

Ne samo da će sretnici dobiti priliku besplatno ploviti nebom, već će za to biti i dodatno plaćeni! Kompanija će tijekom leta snositi sve potrebne troškove, uključujući put, smještaj i ostale aktivnosti. Također, svojim 'izabranicima' će dati i džeparac.



Ukupno će na tom putu posjetiti četiri destinacije, a letovi WOW Aira idu i prema Barceloni, Kopenhagenu, Varšavi, San Franciscu… Putovanje je planirano da traje tijekom ljeta, od lipnja do kolovoza.

Na oglas se mogu javiti svi stariji od 18 godina, a glavni uvjeti su dobro vladanje engleskim i fizičko i mentalno zdravlje. Podatke o ostalim uvjetima pronađite ovdje.

Kako bi se uspješno prijavili potrebno je snimiti dvominutnu Snapchat priču, sačuvati je na mobitel i poslati je na stranice kompanije.

Za sve to još imate jako malo vremena, jer rok istječe 8. svibnja. Zato, nema čekanja, prijavite se i sretno!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju