'Vrhunski tečaj Gordona Ramsaya'
televizijska je serija od dvadeset polusatnih epizoda koje pojednostavljuju vještinu kuhanja i uči vas trikove ukusne i brze pripreme hrane.

Cilj je emisije probuditi želju, ojačati kuharsko samopouzdanje kuhara amatera i ponuditi nadahnuće za pripremu jednostavnih jela s pokojim faktorom iznenađenja.

U seriji će se pripremati ukusna goveđa rebarca, pirjana punjena janjeća prsa, smotuljci od piletine, superjednostavne salate bogatog okusa, jela s rezancima i mnoga druga fina jela.

Svaka epizoda pokriva različito područje kuhanja: od tajni kuhanja s čilijem i začinima preko pripreme peciva, pečenja i sporog kuhanja do lakih večera, doručaka, bruncheva i svečanih prigoda.

U kuhanje su utkani korisni trikovi i savjeti – od načina uštede vremena i novca do serviranja jednostavne hrane na veličanstven i raskošan način. Ovo je jedini tečaj kuhanja koji ćete u životu trebati.

U našoj fotogaleriji pogledajte dio jela koje će Gordon Ramsay kuhati u svojoj emisiji, a više o kulinarskom showu saznajte ovdje.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju