Aquapark Čikat
obuhvaća veliki plivački bazen dubine 2 metra, tri rekreacijska bazena dubine 1,35 metra, 1,1 metra i 0,5 metra, te dva dječja bazena dubine 0,3 metra sa zaštitnim znakom parka – dupinom i kornjačom (Čiki i Čikom).

Rekreacijski bazeni uključuju uobičajene atrakcije vodenih parkova kao što su rampe za spuštanje, hidromasažni sadržaji, vodeni dvorac, otvoren i zatvoren tobogan te vodoskoke tvrtke Action Park iz Španjolske koji su namijenjeni djeci iznad 4 godine starosti, ali i odraslima.

U sklopu parka nalazi se i zgrada s recepcijom, kontrolnom sobom za spasioce, muške i ženske garderobe, kao i fitness dvorana. Ugostiteljsku ponudu predvodi fast food restoran Šiška koji služi pizze, sendviče i hamburgere, te istoimeni pool bar koji vam donosi omiljeno piće ravno u vbazen!

U jeku sezone djeca do 3 godine starosti imaju besplatan ulaz u vodeni park, djeca do 7 godina plaćaju jednodnevnu ulaznicu po cijeni od 70 kuna, a osobe starije od 7 godina 100 kuna po osobi. Gosti kampa ovdje mogu iznajmiti i ležaljku (25 kn), te mali i veliki garderobni ormarić po 10, odnosno 25 kuna po osobi.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju