U našoj rubrici Želim više možeš prvi dobiti informacije o najboljim zabavama u gradu na kojima te očekuju brojna iznenađenja i pogodnosti te pokloni.

Ako se nalaziš u Zagrebu ili planiraš odmor u metropoli pogledaj listu popularnih gradskih mjesta (klikni na link mjesta koje te zanima za više informacija) za izlaske u kojima ćeš ovog srpnja i kolovoza dobiti više.

- Gost&ona vas poziva na bijeg od vrućeg gradskog asfalta u ugodni ambijent njihovog prostora u kojem vas svake srijede u srpnju u razdoblju od 20 sati do ponoći očekuju posebne pogodnosti.

Caffe bar Porta u zagrebačkom naselju Voltino nije porta pored koje samo prođete kad idete na posao, već je ona u kojoj ćete se htjeti zadržati i to baš od 20 do 24h subotom i svaki vikend do kraja srpnja.

Park Cafe ugodno je mjesto uz Maksimirsku šumu idealno za predah od gradske vreve. Uz njihovu vrhunsku kavu ili cijeđeni sok, do sredine srpnja, baterije se pune punom brzinom.. 

- Kakav okus ima ljeto na francuski način, provjerite u Maksimiru u Trinity baru koji sve do sredine srpnja gostima priprema vrhunske kolače od prirodnih sastojaka. 

- Osim kavom, Vivas se ponosi i svojim slasticama, a novi omiljeni desert u kvartu mogao bi biti baš taftufo sladoled s prefinim punjenjem, što još nude provjerite ovdje.

Ovo je godina u kojoj svi zaslužujemo više, stoga se nemoj zaboraviti na nagradni natječaj u kojem možeš osvojiti putovanje za dvoje u veličanstveni Dubai i skijanje na dinama! Sve detalje nagradnog natječaja i prijavni obrazac možeš pronaći OVDJE. Sretno! 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju