Trinity bar na zagrebačkom Maksimiru provjerena je adresa za finu Julius Meinl kavu, ali i slatke i slane, male zalogaje. Novost u njihovoj ponudi za slađe ljeto su vrhunski kolači u kojima će se moći uživati od danas, pa svaki vikend do kraja srpnja.

U trendu Složenac od naribanih tikvica Najlakši recept Izvana hrskav, a iznutra mekan i sočan: Naribajte tikvice i napravite ovaj neodoljivi ljetni složenac Apartman Sto ljudi... Najgori gosti na koje se tuže domaći iznajmljivači: "Dva tjedna nisu izlazili iz apartmana, ne znam što su radili" Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima

Iza slastica stoji Trinity Pastry team koji kolače radi od prirodnih sastojaka poput primjerice domaćeg vrhnja i mlijeka, bez aditiva i konzervansa. Vrsni slastičari spajaju francusko slastičarstvo i moderne tehnike s delicijama poput najfinije belgijske čokolade i vrhunskih voćnih pirea.

Tako će se na ljetnom meniju u Trinity baru moći kušati divote poput osvježavajućeg Le Citrona s mousseom od vanilije, Ruby koji mami mliječnom čokoladom i malinama, Euphoria s marelicom i pistacijama i Chocoholica s lješnjakom i čokoladnim mousseom. A subotom od 10 do 13 sati do sredine srpnja očekuje vas i kava na koju vam osoblje može "isprintati" bilo koju sliku koju poželite te kolač.  Za više inspiracije najbolje je zaviriti na meni bara pa uživati u slatkim ljetnim slastima.

Klikni i doživi više!