Oaza dobre vibre i vrhunskih vina čeka nas od 11 sati u dvorištu Vintese na adresi Vlaška broj 63. Uz zvuke jazza i funka po izboru Kornelija Hećimovića uživat će se između osam različitih etiketa vina na WeekEnd Vibes & Wines.

"Tomislava Bolfana ne treba posebno predstavljati. Prepoznatljivo je ime među ljubiteljima vina i znak za vrhunsku kvalitetu. Možda možemo reći da ćemo kušati neka nova orange vina, a uživat ćemo i u već poznatim uradcima kao što je npr. Bolfan sauvignon.

Tihomir Kota, čiji vinogradi se nalaze u Gornjoj Batini pored Zlatara 'novi' je vinar, ali već je zamijećen u vinskim krugovima. Proizvodi čak tri vrste pjenušaca. Tu je i Chardonnay sur lie, ali i jedan vrlo zanimljivi Sauvignon", kažu organizatori, vlasnik Vintese Robert Samek i Jelena Bulum, voditeljica projekta. 

Uz fina vina kušat će se i neki fini zalogaji i sirevi te se dobro zabaviti na dvosatnom druženju uz najveće vinoljupce u gradu. Sve što treba napraviti jest najaviti dolazak na jelena@winetimeexperience.com, platiti čašu 80 kuna po dolasku i uživati u zabavi i razgovoru s vinarima.

Vina će se u subotu moći kupiti u Vintesi po akcijskoj cijeni. U slučaju lošeg vremena događanje se prebacuje za prvu sljedeću subotu.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju