Dobro uigran tim Vina & Kina, priprema posebnu vinsku večer na kojoj će se uz glazbu Franka Sinatre kušati vrhunska vina boutique vinarije Kota, sve to uz menu koji će biti začinjen aromatskim solima Adorable domaćeg brenda, a iznenađenje na kraju večeri bit će whiskey kojeg je Sinatra najviše volio.

Vina Kota su sa svojim pjenušcima i bijelim vinima od chardonnaya i sauvignona sve više postaju nezaobilazan predstavnik vina Bregovite Hrvatske pa ne čudi što se u vinskim kuloarima o njima sve više priča. Uz vina Kota, gosti će moći uživati i u vođenom slušanju Sinatrine glazbe koju odabire i o kojoj priča poznati radijski voditelj Kornelije Hećimović.

Ova jedinstvena degustacija održat će se u zagrebačkoj vinoteci Bornstein, Kaptol 19 u utorak, 9. 6. s početkom u 19 sati.

Kako biste bili dio ove večeri kojoj je cilj goste ispuniti optimizmom i dobrim vibracijama, rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. Broj mjesta je ograničen, rezervacije su obavezne, a dobro raspoloženje poželjno. Detaljnije informacije potražite na profilu događanja na Facebooku.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju