Natjecanje počinje od 10:00 sati na Trgu seljačke sloge kad se pali vatra i kreću nas omamljivati mirisi svima poznate i omiljene kotlovine.
Strog, ali pravedan žiri čine poznati gastro bloger Domagoj Jakopović Ribafish, šef kuhinje zagrebačkog restorana Bicko Karlo Kovačević, i nadaleko poznat "bonkulović" Vedran Vereš te Lidija Rožić ispred Društva žena Buševec.
Nakon ocjenjivanja i proglašenja, skuhano će se i pojesti - ručak počinje u 13:00 sati, a organizatori ističu da će cijene biti vrlo pristupačne. Osim kotlovine u ponudi će biti beli žganci s tropom te nadaleko poznateštrukle.
PR (Foto: PR)
Buševčani dobro znaju da su miris kotlovine, okus pobjede, vatra, meso i prijatelji najbolji recepti za zabavu stoga pozivaju da im se svi pridružite na ovoj veseloj manifestaciji na Trgu seljačke sloge.
https://www.facebook.com/DRUSTVOZENA.BUSEVEC