Ljeto, ljeto i samo ljeto jer jedva smo čekali sunce, more i planiranje ljetovanja. Potrudili smo se za vas pronaći ponude za povoljna ljetovanja u Hrvatskoj pa pročitajte članak i odlučite koja vam najbolje odgovara. Ima ih napretek, stoga podržite naše i ljetujte na Jadranu!

Ljetni odmor u Dalmacija Sunny Hotelu by Valamar 3* u Makarskoj

Volite li Makarsku, razmislite o ljetovanju u Dalmacija Sunny Hotelu by Valamar 3*. Iz hotela ponosno ističu da su osigurali još više prostora i time dali više pažnje i sigurnosti svakom gostu, što je svakako dobar razlog zašto je ovo dobra ponuda za vas.

Uz posebno udoban smještaj, kupati se osim u moru možete i hotelskom bazenu, a ako ste željni rekreacije, koristiti možete i teretanu. Dobre klope neće nedostajati jer ponuda uključuje i ručak i večeru, stoga brzo kliknite na poveznicu i rezervirajte svoje ljetovanje u Makarskoj.

Ljetovanje u Waterman Svpetrvs Resortu na Braču

Brač trebate posjetiti barem jednom, a mi smo pronašli čak 4 ponude koje nudi Waterman Svpetrvs Resort na Braču. Na vama je da odaberete želite li all inclusive odmor, apartmanima ili mobilnim kućicama. Doista, za svakog ima ponešto!

Nezaboravan odmor je osiguran, a kvaliteta smještaja i sigurnost su ovdje na prvom mjestu. Nemojte propustiti ljetovanje na Braču i obavezno svoj nezaboravan odmor upotpunite izletom u ni manje ni više pustinju Blaca, koja se nalazi na južnoj strani otoka. Ponude provjerite ovdje!

Ljetni odmor u Trogiru

Ako pak ste se zaželjeli Trogira, sada je idealno vrijeme da svoju ljetnu guštanciju i uživanciju rezervirate upravo tamo jer ovakve se ponude ne propuštaju. Čak 7 dana odmora čeka vas u Segetu Donjem pa nemojte dugo razmišljati.

Ponude koje smo pronašli uključuju smještaj u apartmanskom naselju ili hotelu, ovisno o tome što više volite. Do svega možete šetnicom Lungomare, a nikako nemojte propustiti istražiti i sam Trogir koji se našao na UNESCO-ovu popisu s razlogom. 3,2,1 – rezerviraj ponudu!

Odmor u Vodicama i Pirovcu uz ponude od početka pa do kraja špice sezone

Volite li ludovanje uz kvalitetan odmor, za svoju ljetnu destinaciju odaberite Vodice ili obližnji Pirovac. Ovog se puta više opustite i za svoj smještaj odaberite hotel i tako više vremena oslobodite za uživanje jer ćete biti u potpunosti razmaženi.

Tako ne trebate brinuti o kuhanju i doslovce svaki slobodan trenutak možete iskoristiti za uživanciju na moru. Na poveznici vas čekaju čak 4 ponude za ljetovanje u Vodicama i Pirovcu, stoga ne čekajte, rezervirajte ponudu i iznenadite svoje najdraže!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju