Hej roditelji, kad ste zadnji put otišli na doček, a da ste imali kamo ostaviti svoje mališane? Sigurni smo prošle i pretprošle godine… Mogli bi nabrajati. No, pronašli smo jednu ponudu koja se ne propušta. Dok ćete vi slaviti Novu godine u Hotelu Imperial Park u Vodicama, vaši će mališani biti u sigurnim rukama dadilje koja će cijelu noć paziti na vaše mališane!

U ponudu je također uključena i prezentacija domaćih proizvoda uz klapu u Aperitiv baru, svečana večera u restoranu uz koncert 30. prosinca, Warm Up na Aperitiv baru i svečana večera uz koncert 31. prosinca te večera reprize Nove godine uz bend. Pitanje je hoćete li imati vremena na istraživanje okolice Vodica i turističkih atrakcija kojih ovdje ne nedostaje.

Poželite li dan provesti zabavno te pošteno izmoriti svoje klince za večernji spavanac, povedite ih u istraživačku avanturu Escape Rooma Cluego ili im priuštite boravak na otvorenom u Jadera Secrets turi kroz koju će naučiti više o Zadru, na jedinstven način. Tu su i Muzej Iluzija kao i Reality tura koja će vas povesti na šetnju po Zadru i naučiti vas tajnama grada kroz naočale za virtualnu stvarnost! Zabavno. V

odice se nalaze i u blizini Velebita, jedne od najljepših planina u ovom dijelu Europe. Birajte između Jeep Photo safarija koji će vam otkriti najljepše off road puteve ove velebne planine s koje se pruža pogled na cijelu Zadarsku regiju ili posjetite Nacionalni park Paklenicu. Tu su i biciklističke rute prilagođene svim uzrastima.

U ponudi Vas očekuje i svakodnevna dječja animacija + dječji doček Nove godine 31.12. + dadilja koja će cijelu noć paziti na djecu u spavaonici!

Jeste li znali da na ovu ponudu možete ostvariti 10% dodatnog popusta uz plaćanje ZABA Mastercard karticom? Kako do ponude koja traje do 10. studenog provjerite ovdje.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju