Na godišnjoj dodjeli nagrada Capa’s Aviation Awards for Excellence za 2019. godinu najboljom niskotarifnom aviokomapanijom proglašen je Spirit Airlines. Riječ je o niskotarifnoj kompaniji sa sjedištem u Miramaru na Floridi koja je izabrana kao pionir na području ultraniskih cijena zrakoplovnih karata na području Sjeverne Amerike, ali i zbog poboljšavanja svojih odnosa s kupcima.

Concorde je bio najbrži putnički avion na svijetu Zanimljivosti 10 stvari koje treba znati o najbržem putničkom zrakoplovu na svijetu

British Airways proglašen je pak najboljom zrakoplovnom kompanijom u 2019. Ne samo da je ovim priznanjem nagrađena njihova višegodišnja inovativnost – primjerice, stajali su još iza najbržeg putničkog zrakoplova na svijetu Concordea – nego i neprestana potreba za usavršavanjem svojih proizvoda i usluga.

Na dodjeli Capa’s Aviation Awards for Excellence dodijeljene su nagrade i najboljim zračnim lukama na svijetu. Sabiha Gökçen u Istanbulu proglašen je najboljim velikim aerodromom na svijetu. Vienna International Airport dobio je nagradu za najbolju srednju zračnu luku, dok je najbolji mali aerodrom onaj iz Seville.

S pistom "na planini": Je li ovo najopasniji aerodrom na svijetu? Zračna luka Tenzing-Hillary - 3 Zračna luka Tenzing-Hillary - 1 Zračna luka Tenzing-Hillary - 2 +3 Zračna luka Tenzing-Hillary - 4

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju