Osim što ćete biti očarani dizajnom hotela koji pruža ultramoderan i luksuzan dizajn s kontrastnim starim kamenim zidovima, oduševit ćete se i lokacijom jer, ipak, smješteni ste u 1700 godina staroj palači. Da, hotel se nalazi unutar Dioklecijanove palače, koja je, vjerovali ili ne, puno starija i od samog Dubrovnika.

Naime, dok je veći dio dubrovačkoga Starog grada izgrađen od 12. do 17. stoljeća, splitski Stari grad datira najmanje s početka 4. stoljeća. Više od 3000 ljudi danas živi i radi u palači, koja je 1979. godine proglašena UNESCO-ovom svjetskom baštinom. Upravo je to jedan od najboljih razloga zbog kojih bi za doček trebalo potegnuti do Splita.

Doživite Dioklecijanovu palaču na svom najdražem mjestu - Palace Suites Heritage Hotelu - luksuznom smještaju s pogledom na glavni trg, lokalno poznat kao Pjaca. Svega nekoliko minuta hoda od hotela naići ćete i na gradsku rivu na kojoj se za doček organizira veliki spektakl za pamćenje.

Ako se pitate kakav vas program očekuje u Splitu, bit ćete ugodno iznenađeni jer pozornicu će zauzeti Severina i Vojko V. Uđite u Novu godinu uz dobru zabavu i spektakularan ponoćni vatromet.

Ponudu provjerite ovdje.

Zimski wellness u Rovinju: Dobra ponuda za opuštanje u hotelu tik do centra grada Rovinj - 8 Rovinj Rovinj +0 Rovinj

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju