Općina Radoboj i Kulinarski Institut Kul IN iz Siska pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže na cooking showu, koji će se održati u Radoboju u petak 10.05.2024. godine od 11:00 do 15:00 sati.

U sklopu cooking showa Kul IN chefovi i predavači pokazat će kako tradicionalna zagorska jela pripremiti na suvremeni način koristeći pritom lokalne i autohtone namirnice. Demonstraciju pripreme jela pratit će i degustacija kako bi svi uživali u reinterpretaciji zagorske purice ili pite sa šljivama.

Ovaj događaj predstavlja jedinstvenu priliku za upoznavanje trendova u gastronomiji, okupit će predstavnike iz ugostiteljstva, turizma i HORECE, a otvoren je za sve ljubitelje gastronomije te ljude iz struke.
 

Što je Kulinarski Institut Kul IN?

Kulinarski Institut Kul IN prva je međunarodna privatna kulinarska škola u Hrvatskoj. Kul IN je osnovan 2011. godine i postao međunarodni gastronomski centar u kojemu je fokus na edukaciji, te stvaranju, istraživanju i promociji suvremenih koncepata pripreme i obrade hrane.

Edukacijski programi usmjereni su na školovanje budućih kuharskih, slastičarskih i ugostiteljskih lidera. Tijekom godina Kul IN je realizirao međunarodne suradnje sa školama, hotelima i restoranima iz cijele Europe i danas svijetu prenosi svoju filozofiju kuhanja s vizijom. Najveći uspjeh upravo su Kul IN alumniji koji dolaze iz više od 50 zemalja svijeta. Po završetku programa mnogi od njih ostvare karijere u Michelin restoranima i osvajaju svjetske nagrade struke.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju