Odradili ste Novu godinu i skijanje, a sada je pravo vrijeme za planiranje ljetnog đira. Kamo na godišnji ili gdje odraditi sezonu, a možda u obzir dolazi i promjena karijere. Ako ste u radnom modu i tražite nove izazove ili priliku za zaradu, trebali biste razmisliti o provjerenom receptu brojnih prijatelja i poznanika te se javiti na ovaj natječaj za posao u Irskoj.

Samo je zemlja slična brojnim "domaćim" pričama, ali sve je ostalo jedinstveno, kao vjerojatno i iskustvo s kojim biste se mogli nakon sezone vratiti iz Irske.

Naime, za tu poziciju, odnosno pozicije, traže se dva prijatelja koja će voditi administraciju oko smještaja i ono što je najbolje – biti zaduženi za kafić u kojem će vjerojatno svaki dan provesti blage irske ljetne noći.

Mjesto rada je otok Great Blasket Island (otprilike veličine Suska), jedna od najzapadnijih točaka Europe, na kojoj cvate "laganini" turizam. Posljednjih godina stanovništvo se vraća na otok, odnosno uređuju kuće za posjetitelje, tako da bi prometa trebalo biti dovoljno da pokrije, tu i tamo, koje vaše pivo na račun kuće.

Prijave se primaju na mail info@greatblasketisland.net, a o vašem novom privremenom domu, u kojem ćete imati plaćen smještaj i hranu, više informacija možete potražiti na stranici www.greatblasketisland.net. S radom se započinje 1. travnja, a vjerujemo da je kod mnogih samo još jedna nedoumica – koga povesti?


 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju