Na švedskom natjecanju International Ice Cream Consortiuma sladoled Lino Lada proglašen je najboljim na svijetu. Stručnjake je oduševio jedinstveni oblik i mekani preljev, međutim ono što je presudilo da ovo postane najbolji sladoled na svijetu jest doživljaj namaza Lino Lade koji je uspješno prenesen na sladoled.

Sladoled je nastao u suradnji s Podravkom te je lansiran na tržište u travnju ove godine. Prve zalihe tada su rasprodane u svega nekoliko dana, čime je taj sladoled postao najtraženiji desert.

„Iznimno smo ponosni na ovu nagradu i priznanje kojim je Ledov sladoled potvrđen kao najbolji sladoled na svijetu po mišljenju struke, odnosno globalnih neovisnih proizvođača sladoleda.

Ova nagrada dodatna je potvrda predanog rada naših zaposlenika, a posebno našeg razvojnog tima koji uspješno svoje kreativne ideje pretvara u najfinije sladolede i smrznute proizvode. Svake godine Ledo testira i razvija mnoštvo različitih okusa sladoleda i kombinacija želeći pri tome uvijek udovoljiti zahtjevima svojih potrošača jer su nam oni na prvom mjestu.

Biti najbolji na svijetu velika je čast, kao i obveza da i u budućnosti nastavimo s proizvodnjom najkvalitetnijih sladoleda koji i na globalnoj razini predvode svojim tehnološkim rješenjima, inovacijama i kreativnošću“ istaknuo je Marin Poljak, predsjednik Uprave Leda.

International Ice Cream Consortium (IICC) udruženje je svih globalnih neovisnih proizvođača sladoleda, čija je svrha postojanja razmjena iskustva i stjecanje novih znanja putem raznih edukacija i radionica. Svake godine summit se održava u jednoj od zemalja članica, a vrhunac ovog događanja jest dodjela nagrada u raznim kategorijama.

Stručni žiri temeljito pregledava svaki prijavljeni koncept u svakoj kategoriji te na temelju dostavljenih materijala i degustacije proizvoda donosi odluku o pobjedniku.

Sele 23-metarski svjetionik – i imaju samo jednu šansu Rubjerg Knude - 1 Rubjerg Knude - 3 Rubjerg Knude - 2 +1 Rubjerg Knude - 4

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju