Vodice su prekrasan obalni gradić na šibenskoj rivijeri i jedno je od najpoznatijih odredišta za odmor na plaži u Dalmaciji. Posjetitelji Vodica vole mješavinu živahnog noćnog života, tirkizno-plavih plaža i lijepog starog grada koji oduševljava svojim jedinstvenim krajolikom.

Šetajući slikovitom šetnicom otkrit ćete brojne restorane, barove i kafiće u kojima možete uživati u opuštenoj atmosferi, a povrh svega, u prekrasnom pogledu na more. Široka ponuda smještaja je također fantastična, tako da će svatko pronaći nešto što mu odgovara.

Zahvaljujući brojnim destinacijama za jednodnevne izlete u okolici, možete doživjeti puno uzbudljivih stvari, jer neke od najljepših atrakcija Hrvatske nisu daleko odavde!

Ako su Vodice i vaša ovoljetna destinacija, svakako se prije odlaska na more zaputite po najbolju ponudu smještaja koju možete pronaći i to na portal Crno Jaje koje donosi 5 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe i do 2 djece u Imperial Park Hotelu ili Villama Imperial.

Smješten u borovoj šumi samo korak do plaže, hotel Imperial je idealna oaza za sve goste. Udaljen svega jedan kilometar od centra Vodica, savršen je za obiteljske i romantične odmore. Hotel Imperial Vodice u svojoj ponudi ima smještaj u zasebnim objektima, uređenima u modernom stilu i idealni za smještaj i privatnost kakvu tražite. Ville su novo renovirane i uređene po najnovijim standardima, a svaka ima 21 sobu, od kojih 18 ima i pripadajući izlaz na balkon.

Svim gostima na raspolaganju je i korištenje unutarnjeg i vanjskog bazena koji će doći dobro da se na brzinu rashladite u ovim ljetnim vrućim danima koji su pred nama.

Tako ćete gotovo tjedan dana odmora platiti već od 5.740 kuna, a sve opcije ponude i slobodne termine istražite ovdje.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju