Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović spremni su za novu sezonu ''MasterChefa'', a prvu epizodu gledatelji imaju priliku pogledati u ponedjeljak 19.rujna na Novoj TV.

Žiri showa koji mijenja živote ima velika očekivanja od ovogodišnjih kandidata, te su kažu, digli ljestvicu. U prvih šest audicijskih emisija vidjet ćemo tko će zasluženo ponijeti bijelu pregaču te nastaviti svoju MasterChef avanturu.

Samo pedesetak kandidata dobit će priliku kuhati u sljedećem krugu natjecanja. Oni koji su zaista sebe dali na tanjuru dobit će priliku odabrati u čijem timu od tri člana žirija žele biti. Svaki član žirija imat će potom u svom timu po osam kandidata, pa će tako u ovom uzbudljivom krugu natjecanja samo 24 kandidata biti odabrano za daljnje natjecanje i posljednju eliminacijsku fazu prije ulaska u MasterChef kuhinju.

Gdje je danas MasterChef Ivan Temšić? Prošlogodišnji pobjednik otkrio kako mu se život potpuno promijenio nakon showa MasterChef - 4 MasterChef - 3 MasterChef - 1 +0 MasterChef - 2

U posljednjem eliminacijskom izazovu ''Slijedi šefa'', timovi će dobiti priliku usvojiti nove vještine i znanja od svojih mentora, prateći svaki korak prema fazama pripreme autorskog jela mentora, a oni najmanje uspješni ulaze u eliminacije gdje će se borit za povratak u tim i time za ulazak u TOP 21.

MasterChef vila rezervirana je potom rezervirana samo za njih, baš kao i MasterChef kuhinja u kojoj ih čekaju brojni izazovi. Kutija iznenađenja, test kreativnosti, eliminacijski stres test, izazovi za imunitet gastrodueli u timovima, gosti kuhari i razni drugi izazovi poput testova vještina i osjetila čekaju MasterChef natjecatelje koji će morati pokazati svoju snalažljivost, kreativnost, brzinu, te svoje znanje i spretnost.

Tko će pokazati najveću ljubav, strast, upornost i napredak, tek ćemo vidjeti, no MasterChef titula i 200 tisuća kuna čekaju samo jednu osobu. Tko će sve hrabro kročiti ispred tročlanog žirija saznajte već u ponedjeljak 19. rujna od 21.15 sati na Novoj TV.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju