U srijedu 29. studenog od podneva, nikad ljepše ni šarmantnije uređenim Strossmayerovim trgom u Zagrebu već su se počeli širiti zamamni mirisi sa 17 kućica koliko ih se ove godine predstavlja na 12. po redu Fuliranju.

Omiljena adventska destinacija svim gurmanima i glazbenim šmekerima i ove godine dokazuje kako su pomnim odabirom izlagača, glazbenog programa te kreativnim i toplim uređenjem lokacije - s razlogom uvijek na vrhu top lista svih koji žele odlično pojesti, fino popiti i genijalno se zabaviti. Te, u konačnici, vraćati se redovito tijekom 40 dana trajanja Fuliranja, točnije sve do 07. siječnja 2024. godine.

Tijekom prvog dana Fuliranja svi su ugostitelji i chefovi bili odlično raspoloženi, inspirirani i spremni još jednom zadiviti posjetitelje svojom kreativnom ponudom. I doista, od samog su starta zasjali punim sjajem baš kao i bezbroj predivnih lampica koje osvjetljavaju idilično dekoriran Strossmayerov trg. Tako je i ovogodišnje Fuliranje već naišlo na veliko odobravanje posjetitelja koji su, kako smo mogli čuti na licu mjesta, i ovaj put oduševljeni, iznenađeni i zaintrigirani da se vrate. A podsjećamo, na ovogodišnjem Fuliranju nas očekuju najkreativniji gastronomski čarobnjaci iz svih krajeva Hrvatske te savršen miks tradicionalnih i inovativnih jela i autorskih koktela, vrhunskih vina, pjenušaca, šampanjaca, najboljih rakija i ovogodišnje službeno pivo Fuliranja Guinness.

Usto, u najavi su brojne atrakcije, među prvima je “Nedjeljni ručak - Skradinski rižot”, koju će tri nedjelje za redom počevši od 3.12. spremati ekipa iz Picnica pojačana skradinskim znalcima, zatim tu je i weekend specijal ponuda Beef Wellington Beg’s Plant Baseda, koju će spremati u ograničenim količinama, stoga ju valja unaprijed naručiti, putem linka na društvenim mrežama, bit će tu i live cooking show chefa Damira Tomljanovića na OFYR roštilju i to 13.,19., 21. i 24. prosinca, kao i brojna druga iznenađenja za Badnjak.

Na ovogodišnjem Fuliranju sudjeluju:

 1. Nebo by Deni Srdoč Streetstyle
 2. Izakaya
 3. Institut za kobasice by Mate Janković
 4. Picnic Mingle & Fun
 5. Full Circle by Marko Palfi
 6. Kužinavanje by Damir Tomljanović
 7. Boogie Lab
 8. Beg’s Plant Based Street Food
 9. Pizza Social Club
 10. Santa's Good Food
 11. Chefs Burger by Ivan Pažanin
 12. Rougemarin
 13. Street Food by Public
 14. Briocherie
 15. Punch House by Gin Garden
 16. Gingle Bells
 17.  Rakijarnica.

Tijekom Fuliranja nastupit će čak 13 DJ-eva, svaki tjedan od srijede do nedjelje. Svake nedjelje najmlađi posjetitelji mogu uživati u nastupima dječijih zborova ali i druženju sa Svetim Nikolom 6. 12. te Djedom Mrazom od 20.12. - 25.12. u poslijepodnevnim satima iza 16h.

Fuliranje donosi i pet gratis live koncerata koji su na rasporedu četvrtkom i na Silvestrovo:
07.12. Connect
14.12. koncert iznenađenja
21.12. Queen Sensation (najbolji Queen Tribute bend koji je oduševio publiku od Južne Koreje do Brazila)
28.12. Kuzma i Shaka Zulu
31.12. Doček Nove uz neponovljivi TBF.

Sve novosti i iznenađenja možete svakodnevno doznati prateći Fuliranje na Facebooku i Instagramu.

Radno vrijeme:
pon-pet: 12:00 - 01:00 / sub-ned: 11:00 - 01:00
Božić: 16:00 - 01:00 / Štefanje: 12:00 - 01:00 /
Stara godina: 12:00 - 03:00 / Nova Godina: 17:00 - 01:00

Ulaz besplatan.
 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju