Zabavni park Dalmaland u Biogradu na Moru u srijedu, 2. kolovoza, slavi sedmi rođendan, a povodom velikog tuluma spustio je i cijene za posjetitelje. Ove godine Dalmaland ima dodatni razlog za proslavu zahvaljujući otvorenju najvećeg vodenog parka u Dalmaciji s čak 14 vodenih atrakcija i najvećim toboganom u Hrvatskoj.

"Cjelodnevna rođendanska zabava održat će se u dijelu Fun parka koji je podijeljen na tri tematske cjeline: Gusarski grad, Divlji zapad i Svemir, a tu je i ludo zabavan adrenalinski dio. Dakako, i na taj posebni dan uživancija na otvorenom u bilo kojem dijelu Fun parka namijenjena je svim uzrastima.

Za uspomene s vašim klincima preporučujemo obiteljski Fun park u kojem vas čekaju atrakcije poput Dino Worlda, Piratskog zaljeva i Mine train coastera. Interaktivno kino Games Hall, koje je osobito omiljeno među tinejdžerima, ima više od 60 arkadnih igrica, a jamčimo da na visokim ljetnim temperaturama neće biti većeg užitka od spuštanja niz neki od brojnih tobogana, zarona u Plavoj spilji ili prepuštanju umjetnim valovima", kažu u Dalmalandu i dodaju: 

"Adrenalinski dio i u srijedu će biti rezerviran za milenijalce i starije goste avanturističkog duha. Zvijezde ovog dijela Fun parka su atrakcije Alien, Ferris Wheel i Horror House, a ako baš želite iskusiti maksimalnu dozu adrenalina, nemojte propustiti vožnju u Big Blue rollercoasteru i Tornadu." 

Najavljeno je kako će cijena ulaznica za Fun park u srijedu biti 10 posto niža nego inače, odnosno stajat će 26 eura za odrasle i 22 eura za djecu (visoku između 100 i 140 cm), dok je cijena Full Dalmaland ulaznica, koja uključuje i provod u Aqua parku, niža za 5 posto, točnije stajat će 42,5 eura za odrasle i 37 eura za djecu. Ulaznice možete kupiti i online, a dobro je znati da će povodom rođendana park biti otvoren do 22 sata.

Dalmaland organizira i tombolu, a glavna je nagrada sezonska ulaznica za oba parka koja vrijedi za 2024. godinu. 

Parada Gradske glazbe Omiš, maskota Dalmalanda, nastup mađioničara i pjena-party dodatni su sadržaji koji će zabaviti posjetitelje, a osmišljen je i posebni, slatki meni koji će se posluživati u restoranima unutar parka.  

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju