Imate talenta za pisanje, ali vam nedostaje inspiracije? Mislite da nemate talenta, ali oduvijek ste se voljeli igrati riječima? Talent na stranu, CeKaPe, Centar za kreativno pisanje iz Zagreba, od 22. do 29. kolovoza u Dvorcu Stara Sušica organizira jedanaestu Ljetnu školu pisanja.

Treba li vam izgovor da ljeto provedete u dvorcu, upoznate sjajnu ekipu, naučite hrpu korisnih trikova i savjeta koji će vas dodatno motivirati za pisanje – ljetna škola idealan je povod.

U hladu Gorskog kotara, na rubu šume, živi se i piše književnost, uz mentorstvo poznatih pisaca, voditelja radionica te večernje programe, književne tribine i razgovore s poznatim imenima književne i umjetničke scene.

Ljetna škola pisanja ove godine nudi šest različitih radionica: Kratka priča, Proza, Poezija, Raspisivanje, S one strane pisanja i prvi put u ljetnoj školi radionica Na granici napisanog i nacrtanog/eksperimentalne kratke književne forme.

Ljetna škola pisanja - 1 Ljetna škola pisanja - 1 (Foto: CeKaPe)

Voditelji radionica vodeća su imena hrvatske književne scene: Enver Krivac, Davor Mandić, Olja Savičević Ivančević, Tomica Šćavina, Ivana Bodrožić i Nikola Tutek uvest će vas u čarobni svijet u kojem možete naučiti puno, kako od njih, tako i o sebi.

„Radionice se održavaju u jutarnjim i poslijepodnevnim satima, a slobodno je vrijeme rezervirano za pisanje i rad na tekstovima. Uz svakodnevni, cjelodnevni rad na tekstu, organiziramo i književne tribine, razgovore s gostima, književni kviz, zajednička druženja i završnu, javnu produkciju na kojoj svi polaznici čitaju tekstove napisane u ljetnoj školi i koja je otvorena za javnost“, kažu u Centru za kreativno pisanje.

Puna cijena, koja uključuje smještaj, puni pansion i kotizaciju za radionice iznosi 3500 kn, a više o radionicama, mentorima i drugim detaljima potražite na njihovoj stranici.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju