Sasvim posebna pekarnica - i puno više od toga, Boogie Lab, otvorena je u Zagrebu prije manje od godinu dana, a oko nje još uvijek traje hype kao da je otvorena jučer. Ovdje se ne prodaje samo zanatski kruh, nego se služe i ručak i večera, a na stol se čeka u redu. Iako sretni zbog uspjeha, vlasnici Karlo Vulin i Mladen Vidović, skromno komentiraju: "Puno smo napredovali, ali još je dosta posla ispred nas."

Boogie Lab nastao je s ciljem da se uz sjajan kruh i uopće gastronomsku ponudu stvori i jednako sjajan prostor s ugodnom atmosferom, koji će goste ugostiti kao da su u vlastitom dnevnom boravku, ali i biti jednako dobar za svoje zaposlenike, okoliš i zajednicu.

Tajna uspjeha Boogie Laba

"Naša entuzijastična ekipa razvija najnaprednije pekarske i slastičarske proizvode koje poslužujemo u jednako naprednom ambijentu. Ponuda hrane na meniju mijenja se tijekom dana, a u baru istražujemo nove specialty kave i craft piva te razvijamo signature koktele. Fokus nam je učenje, napredak i usavršavanje tehnika koje konkuriraju na svjetskoj razini. Strast nam je inoviranje i razvoj proizvoda, a BoogieLab naš je prostor za prezentaciju svega onoga na čemu aktivno radimo!" objašnjava Karlo Vulin iz Boogie Laba.

Ambiciozan plan zasad se ostvaruje i više nego dobro, s obzirom na to da u ovome trenutku prvi kontejneri sa smrznutim proizvodima Boogie Laba putuju prema Americi, gdje će se odsad također prodavati… ali to je tek manje zanimljivi dio priče.

Naime, inovativni no waste koncept Boogie Laba prepoznat je preko Bare i vrlo skoro, u travnju, otvara se – osim još jedne pekarnice u Pakoštanima, i prvi Boogie Lab s inozemnom adresom. I to ni više ni manje nego u New Yorku!

Boogie Lab zapošljava

"Skupljamo ekipu za Zagreb, Pakoštane i New York", poručuju iz Boogie Laba uz duhovite oglase za posao kojima traže pojačanje. A za velike planove u idućih nekoliko mjeseci treba im i 100 novih kolega kojima će mjesto rada biti i Zagreb i Pakoštane, a dio će se od početka školovati i za New York. Za nove poslove možete se prijaviti na karijera@boogiebakery.com ili https://www.moj-posao.net/Profil-Poslodavaca/626127/Boogie-bakery-doo/.

Silno je zanimljivo i to što su Boogiejevi partneri u New Yorku, između ostalih, vlasnici Delmonicos - kultnog njujorškog restorana i ujedno prve fine dining adrese u Velikoj Jabuci koju su posjećivali i američki predsjednici i glumci iz Zlatnog doba Holywooda, ali na tom je mjestu u Nikola Tesla dao svoj Veliki intervju 1894. godine. 

Nadamo se da će i prekooceanski Boogie Lab doživjeti bar djelić Delmonicosove slave.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju