Ako se volite kretati na dva kotača, putovati i otkrivati kulturne i prirodne ljepote, sada za to možete biti i nagrađeni.

Bikademy je inovativni koncept cikloturizma koji koji, baš poput formalne akademije ima studente, studije i ispite. U besplatnoj aplikaciji odabirete studije – gradove i regije – za bicikliranje.

Svaki Studij ima nekoliko ispita – lokacija, koje su redom kulturne ili prirodne znamenitosti. Ispit se polaže tako da se prijavite kada dođete na zadanu lokaciju – morate poslati selfie ili fotografiju bicikla s te lokacije.

Do sada su bili dostupni ciklostudiji više hrvatskih gradova i regija: osječko-baranjski, vukovarsko-srijemski, brodsko-posavski, požeško-slavonski, virovitičko-podravski, dva istarska te studiji Zagreba, Šibenika, Raba i Novalje.

Posljednji je "pojačan" najnovijim, nedavno otvoren studijem - grad Pag i južni dio otoka Paga koji studente-bicikliste vodi kroz mjesečev krajolik i šarmantne paške uličice. Uz grad Pag, Studij sadrži još šest Ispita: Forticu, Kolansko polje, Veliko Blato, vidikovac Paška Vrata, Stari grad Pag i Šimune.

Projekt je predstavljen kampanjom pod nazivom “Pag Will Rock Your World”, a njegovo otvaranje ovog Studija omogućili su TZ Grada Paga, TZ Općine Kolan te TZ Povljana, uz partnere Bikademyja, Enna Grupu i Giant Hrvatska koji je i osigurao nagrade, prepoznavši dodatnu vrijednost koju turističkoj ponudi Paga donosi ovaj projekt.

Ako upišete i Studij Novalja sa sjevernim dijelom otoka koji je otvoren prošlog listopada, prostudirat ćete čitav otok Pag i njegove popularne ali i manje poznate kulturne i prirodne atrakcije.

Da biste upisali studij morate:

  1. imati aplikaciju koja je besplatna i možete je skinuti ovdje;
  2. registrirati se kako biste postali službeni Bikademy student;
  3. odabrati regiju, tj. studij
  4. izvršiti sve zadatske sa studija.

Zadatke možete izvršavati redom koji vama odgovara. Kad stignete na lokaciju, putem aplikacije poslat ćete selfie kao dokaz, a kada završite čitav studij stići će vam i nagrada.
 

  Bikademy: Istraži Hrvatsku na dva kotača i osvoji nagrade za trud Bikademy - 6 Bikademy - 5 Bikademy - 4 +2 Bikademy - 3

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju