Jeste li znali da diljem Njemačke, pod imenom Flix, od 2018. godine uz FlixBus možete putovati i FlixTrainom? Upravo sad, u siječnju, možete iskoristi i poseban promo kod za popust od 50 posto za putovanja kroz Njemačku, s kartama koje ćete platiti već od 1,50 eura po osobi.

Vizija kompanije Flix jest omogućiti svima koji žele otkriti svijet da uživaju u pametnoj, održivoj mobilnosti. Jednostavna rezervacija i sve veća ponuda znače da milijunima putnika pružaju udobno, pristupačno i ekološki prihvatljivo iskustvo putovanja.

Zeleni međugradski autobusi i međugradski vlakovi zadovoljavaju najviše standarde udobnosti, sigurnosti i zaštite okoliša te nude zelenu alternativu privatnom prijevozu.

FlixTrain nudi brza, udobna i pristupačna putovanja vlakom ne samo u Njemačkoj već sada i u Švedskoj. Iako se posebna ponuda odnosi na putovanja samo Njemačkom, dobro je znati da se mreža širi, a tko zna, možda jednog dana dosegne i Hrvatsku. S dnevnim rutama imate priliku putovati udobno i s lakoćom, po nenadmašnoj cijeni. Linije i raspored vlakova potražite ovdje.

Ako imate u planu putovati kroz Njemačku u siječnju, iskoristite KOD: JANUAR23 za popust od 50 posto.


 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju