Želite li napuniti baterije, kvalitetno provesti vrijeme u društvu najmilijih i odlično se zabaviti, LifeClass Termama Sveti Martin odličan je izbor.

1. Uživajte u novim termalnim bazenima

Skočite u nove unutarnje bazene s jednom od najljekovitijih termomineralnih voda u Europi, bogatom jodom, litijem, kalijem i natrijem. Vaša obitelj će se napuniti energijom i zdravljem, a ujedno ćete imati prilike doživjeti i jedinstvenu priču ambijenta bazena s elementima antropozofske filozofije dr. Rudolfa Steinera.

2. Jedite zdravo i ukusno
Jeste li već okusili pravu međimursku kuhinju? Riječ je o slasnom iznenađenju za vaša nepca! Ne brinite, u Termama Sveti Martin će svaki vaš obrok biti zdrav, a ujedno i ukusan. Za to su zaslužne namirnice od čak 20 lokalnih proizvođača koji se brinu da vi uživate u hrani najbolje kvalitete.

Savjet plus: Isprobajte zdravu verziju Međimurske gibanice u NOVOM restoranu LeBatat!



3. Pođite na izlet biciklom
Nalazite se u prvom Adria Bike hotelu u Hrvatskoj, i upravo zato imate potpunu priliku za pravo obiteljsko druženje na biciklima. Nije vam potrebno prevoziti svih 700 km biciklističkih staza, odaberite samo jednu, sebi najdražu rutu, iznajmite bicikl i usput si priuštite i slasni piknik. Kako bolje proživjeti zdravi ljetni dan?
Paket MOT-ion: Smještaj već od 255 kuna po osobi po noćenju + do 2 djece GRATIS

Terme Sveti Martin i dalje nastavljaju s zaista odličnim cijenama smještaja te ćete tako, ako odaberete smještaj u apartmanskom naselju Regina, jedno noćenje s uslugom polupansiona platiti već od 255 kuna po osobi po noćenju, dok ćete noćenje u Hotelu Spa Golfer 4* platiti već od 420 kuna po osobi i po noćenju!



Što uključuje aranžman?
- Doručak i večera - zdrava i lokalna gastronomija iz domaćih namirnica
- Velike obiteljske sobe
- Bogata wellness ponuda za odrasle i za djecu
- Svakodnevni Mini Club
- Neograničeno korištenje termomineralnog kupališta s ljekovitom vodo
- Animacijski program za velike i male
- Mogućnost nezaboravnih izleta u destinaciji
- Do dvoje djece GRATIS ovisno o terminima i slobodnim pomoćnim ležajevima

Za više informacija nazovite na +385 40 371 111, pošaljite email na info@termesvetimartin.com ili posjetite www.termesvetimartin.com.
LajkajteLifeClass Terme Sveti Martin i na Facebooku

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju