Begovo Razdolje
 selo je u općini Mrkopalj u Gorskom kotaru koje se smjestilo na zapadnim obroncima Bjelolasice. Riječ je i o jednom naseljenom mjestu u Hrvatskoj koje se nalazi na nadmorskoj visini iznad tisuću metara.

Ovdje danas živi oko četrdesetak stanovnika starije populacije, a dobar broj kuća preuređen je te prilagođen turizmu. To planinsko i šumovito područje popularno je tijekom zimske skijaške sezone, ali i ljeti zbog svježeg zraka te ugodnih temperatura.

Gorski kotar prepun je dobrih planinarskih staza, nudi mogućnost jahanja, odlaska na rafting i paraglajding, kao i uživanje u domaćim specijalitetima.

Zavirili smo na Airbnb i pronašli tri kućice u Begovu Razdolju koje su idealne za odlazak s društvom, a u kojima vam nikada neće biti vruće. Atraktivno uređenje seoske kuće Margherita Atraktivno uređenje seoske kuće Margherita (Foto: Airbnb)
Seoska kuća Margherita
Ova drvena kućica stara je 140 godina te potpuno je preuređena prije nekoliko godina. Prostire se na 80 četvornih metara, a sastoji od dvije spavaće sobe, kuhinje s dnevnim boravkom i kupaonice. U njoj može boraviti ukupno pet osoba.

Tijekom ljeta gostima je na raspolaganju i svježe povrće iz ekološkog vrta vlasnika kojima se možete poslužiti i uživati u prekrasnim okusima.

Kuća se može unajmiti po cijeni od 592 kuna za noć, a više o njoj saznati na Airbnbu. Natkrivena terasa obiteljske kuće u Begovu Razdolju Natkrivena terasa obiteljske kuće u Begovu Razdolju (Foto: Airbnb)
Obiteljska kuća na 63 četvorna metra
Ova kuća za odmor prostire se na 63 četvorna metra u Begovu Razdolju. Sastoji se od tri spavaće sobe za ukupno pet osoba, prostrane dnevne sobe, kuhinje te ima jednu kupaonicu. U sklopu kuće nalazi se balkon s prekrasnim pogledom na okolicu, kao i natkrivena terasa s roštiljem na kojoj možete uživati u raznim specijalitetima.

U ovu obiteljsku kuću možete povesti i kućnog ljubimca, a prenoćiti možete po cijeni od 289 kn po osobi.

Sauna u villi Razdolje Sauna u villi Razdolje (Foto: Airbnb)

Villa Razdolje

Prostrana kuća na 300 četvornih metara izgrađena je 2015. godine. Okružena je visokom ogradom te pruža potpunu privatnost za svoje goste. U podrumu kuće nalazi se spa-centar sa saunom, na prvom katu smještena je kuhinja, blagavaonica, dnevna soba s kaminom, spavaća soba i kupaonica.

Na prvom katu vile smještene su još tri spavaće sobe za šest osoba i dvije kupaonice iz kojih puca prekrasan pogled na okolicu. Kuća odjednom može primiti osam osoba.

U sklopu kuće nalazi se i grijani vanjski bazen s pomičnim staklenim prekrivačem koji nudi dodatno osvježenje u ljetnim mjesecima.

Za užitak boravka u Villi Razdolje treba izdvojiti 814 kuna po danu i osobi.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte kuće u Begovu Razdolju kojem možete unajmiti preko Airbnba a u kojima vam nikad neće biti vruće. Vanjski bazen Ville Razdolje Vanjski bazen Ville Razdolje (Foto: Airbnb)

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju