Ako ste u potrazi za pravim "mediteranskim" odmorom, Hrvatska zaista nudi pregršt izbora. Želite li se na nekoliko dana kvalitetno opustiti brinući jedino o tome kad ćete na plažu ili na kavu, zaputite se na prekrasnu Korčulu u neki od ova 3 hotela jer last minute ponude koje se ovdje nude, oduševit će vas i vašu obitelj!


1. Idealno za obiteljski odmor


Bogatstvo čudesnog otoka idealan je izbor s kim god se zaputite, a ponuda od 4 dana i 3 noćenja za dvoje odraslih i dvoje djece do 14 godina, u Apartmanima Port 9 u mirnoj uvali romantičnog naziva Zaljev školjki savršen je izbor za obiteljski odmor. Okruženi maslinicima i zelenilom, s pogledom na Jadransko more imat ćete priliku ljenčariti na plaži, baviti se raznim sportskim aktivnostima i uživati u vrhunskoj enogastronomskoj korčulanskoj ponudi. Još kada tome pridodate neograničeno korištenje vanjskih bazena, zabavi neće biti kraja!


2. U samom centru Vela Luke


Smjestite se u mirnom predjelu nedaleko od gradske luke, u dugogodišnjem značajnom gradskom hotelu čije su unutrašnjost i fasada nedavno obnovljene. Na zapadnoj obali otoka smjestio se Hotel Korkyra u kojem 6 dana/5 noćenja možete provesti na najbolji mogući način – s polupansionom i neograničenim korištenjem wellness centra za dvoje odraslih i dvoje djece do 10 godina za 6999 kn. Iskoristite ovu odličnu ponudu do 31. 8.


3. S najromantičnijim pogledom


Opuštanje na Korčuli može biti savršeno u kombinaciji najboljeg pogleda na stari grad Korčulu i mogućnosti korištenja wellness centra koji se prostire na 1000 metara kvadratnih. Naime, odlučite li se za ponudu Hotela Liburna, osim bogatih sportskih sadržaja za djecu i odrasle, u obližnjem Hotelu Marko Polo možete koristiti wellness centar. Ipak, ako želite svoj odmor provesti aktivnije, Korčula nudi razne mogućnosti. Popnite se na Sv. Iliju, na biciklu istražite otok ili zaronite u morske dubine.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju