Sigurni smo da vam nikada ne bi palo na pamet ostaviti vašeg kućnog ljubimca da luta negdje po gradu dok vi uživate na plaži u svim čarima ljeta! Ali nije uvijek jednostavno pronaći plažu na kojoj psi i ostali dlakavi članovi obitelji (ne mislimo na mušku populaciju!) bezbrižno mogu uživati u osvježenju u moru.

Zato smo za vas, zajedno s Gregorom Balažićem, osnivačem stranice BeachRex, na kojoj možete pronaći više od tisuću hrvatskih plaža odabrali 10 najljepših hrvatskih plaža na kojima su kućni ljubimci dobrodošli, kako biste i vi i oni u miru uživali sa stilom.

Ovdje možete ponaći i galeriju 15 najljepših obiteljskih plaža u Hrvatskoj.

Plaža Galeb, Duće

Sve je nadohvat ruke na ovoj savršenoj pješčanoj plaži smještenoj u omiškom kampu Galeb. Uživajte u vodenim sportovima, restoranima i ostalim sadržajem za sve članove obitelji, a ako želite cijeli dan bezbrižno provoditi na plaži, smjestite se u neki od obližnjih apartmana, pa će vam Galeb biti pravi dnevni boravak.



Plaža čempresa, Bol, otok Brač

Vjerojatno znate kako je u Bolu prekrasno i živo, živo, pa će vam ljubimci biti zahvalni ako dobiju potpunu slobodu na ovoj lijepoj bolskoj plaži.

Plaža Kažela, Medulin

Kamenita plaža, odlična za obitelji i ljubimce pokraj koje se nalazi simpatično uređen kamp u kojem vam ništa neće nedostajati. Pravi odmor!



Plaža Duboka Draga, Lozice, otok Vir

Idealna za one koji žele manje gužve i malo mira od užurbanosti Vira. Za odmor u hladu morat ćete se malo potruditi ili pričekati kad je sunce u laganom zalasku kako bi plaža stvorila svoj prirodni hlad.

Plaža Kijac, Njivice, otok Krk


Vrlo popularna šljunčana plaža, idealna ako želite društvo za svojega ljubimca. Na sitnom šljunku možete uživati i u hladu te nešto pojesti u obližnjem fast foodu. 

Plaža Šimuni, Šimuni, otok Pag

Savršeni šljunak, puno hlada, restorani, mogućnost iznajmljivanja apartmana tik do ove paške ljepotice. U 4 riječi - sve što vam treba.



Plaža Mel, Kampor, otok Rab

Pješčana plaža na kojoj ćete zbog veličine uvijek naći dovoljno mjesta za sebe i svog najboljeg prijatelja. Fini pijesak i dobar pristup plaži za savršenu antistres terapiju...

Plaža Stobreč, Stobreč

Još jedna šljunčana plaža koja vam nudi dosta sadržaja, lijepo more i blizinu svega onoga što bi vam moglo zatrebati na odmoru.



Plaža Podvorska, Crikvenica

Prekrasna šljunčana plaža sa svim sadržajem, poput restorana i WC-a, igrališta, koji je potreban kako bi cijela obitelj, na čelu s kućnim ljubimcem, bezbrižno cijeli dan uživala u kupanju i sunčanju. 

Plaža Lučina, Pašman, otok Pašman

Na ovoj otočkoj plaži možete uživati u pijesku, ali i dobro se "rasporediti" na betonirani dio plaže te čak i pronaći malo hlada uz samo more. Vaši ljubimci sigurno će uživati brćkajući se u plićaku i u društvu drugih prijatelja na četiri "noge".

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju