Malo koje festivalsko ime može se u svom prvom izdanju pohvaliti ovakvim komercijalnim uspjehom. KulaKula Summer Break okupio je zaista veliki broj poznatih imena koji su zasuli društvene mreže fotografijama i instapričama. Razlog tome možemo potražiti u zaista ekskluzivnom izboru lokacija ovog festivala poput plaže i bazena hotela Brown Beach House, a ponajviše u izboru impresivne kule Kamerlengo na trogirskoj rivi za festivalski glavni stage.

Prvi dan festivala obilježio je warm up party na plaži Brown Beach House uz akustični set Matije Cveka i Alena Đurasa.
Drugi dan bio je rezerviran za pool party koji je okupio ogroman broj poznatih imena poput Igora i Olje Vori, Lane Jurčević, Sonje Kovač, Deana Pelića, Domenice i youtubera Barbare Vesanović i Marka Vuletića.

KulaKula Summer Break KulaKula Summer Break (Foto: KulaKula Summer Break)

Glavni stage pripao je u petak odlično raspoloženim TBF-ovcima koji su do sitnih sati zabavljali mnoštvo među kojim smo ugledali i Neru Stipičević i instagram zvijezdu Ivu Čuljak, a subotnji R&B party uz Single Ladies - tribute to Beyonce rasplesao je i Ginu Damjanović iz grupe Detour.

Mladi glazbenici Alen Đuras, Matija Cvek, Nela, Nika Turković i već dobro poznati Zsa Zsa i Kedzo, ženski band Single Ladies i splitski Justin's Johnson i headlineri TBF oduševili su posjetitelje ovog festivala i stvorili ljetne uspomene koje će trajati cijelu godinu.

Nadamo se kako je ovo odličan početak jedne nove festivalske priče u Hrvatskoj koja će ispisivati trogirska ljeta. 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju