Sastojci:
2 kriške bijelog tosta
komadić maslaca
10 dag naribanog sira

Priprema:
1. Na niskoj temperaturi i u dobroj tavi (u kojem vam se stvari ne lijepe za dno) rastopite kockicu maslaca.

2. Preko maslaca stavite kriške kruha da se masnoća upije u površinu.

3. U sredinu kruha dodajte 'prstohvat' naribanog sira. Možete upotrijebiti bilo koji punomasni sir koji je sklon topljenju - od gaude preko mozzarelle do cheddara.

U trendu Kampiranje Zlatne godine Kako se nekoć kampiralo? 10 prizora koji bude sjetu, ali i smijeh Spavanje na konopima/Ilustracija Mračno doba Ovako se živjelo u doba velikog siromaštva: Ljudi su davali novac kako bi mogli spavati na konopcima Kuća za odmor na Cresu, Airbnb - 6 Pogled s terase je vau! 60 eura na noć: Mala kuća na Cresu za one koji na odmoru žude za mirom i tišinom


4. Preklopite tost, pa dodajte sir i s vanjske strane.

5. Na umjerenoj temperaturi prepržite tost sa svake strane, kako biste dobili hrskavu površinu i rastopljenu sredinu.

Provjerite u videu za svaki slučaj, i navalite! Nemojte se opeći, dobar tek!