• Hrana i piće
  • Putovanja
  • Aktualno
  • Zanimljivosti
  • Odabrano
  • Želim više
  • Preporuke
close image
  • Hrana i piće
  • Putovanja
  • Aktualno
  • Zanimljivosti
  • Odabrano
  • Želim više
  • Preporuke
Upravljaj obavijestima

Prati nas

  • Impressum
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti
  • Politika o kolačićima

#kineska kuhinja

Pržena cvjetača na mandžurski
Božanstveno hrskava

Cvjetača kao street food hit: Napravite je sami za manje od pola sata

Umak hoisin često se poslužuje s pečenom patkom
Za umake i marinade

Tajni sastojak kineske kuhinje zbog kojeg pečeno meso ima još bolji okus

Kineska kuglice sa sezamom
Hrskave i fine

Samo 6 sastojaka: Recept za slatke kuglice sa sezamom koje morate probati

Gua bao
Kuhana na pari

Recept za najmekša peciva svih vremena koja se pune pečenim mesom ili povrćem

Kozice u slatko-kiselom umaku
Savršeno uz rižu

Kozice u slatko-kiselom umaku: Recept za fino jelo gotovo u 20-ak minuta

Jastučići od tijesta punjeni vlascem, kozica i jajima
Jiucai hezi

Za bogatstvo i sreću... a i odličan zalogaj: Recept za senzaciju od tijesta za sretnu Novu godinu

Jaja na oko pečena s hrskavim pahuljicama čilija u aromatičnom ulju
Morate probati

Recept za najfinija jaja na oko koja će se svidjeti ljubiteljima začinjene hrane

Još vijesti
Upravljaj obavijestima
© Punkufer
  • Impressum
  • Marketing
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti
  • Politika o kolačićima

404image

close