Samo 3 sastojka: Francuska krema koja se jede s varivom i palačinkama
Podijeli
Crème fraîche je čest sastojak u jelima francuske kuhinje
Foto: Getty Images
Crème fraîche se poslužuje na pečenom krumpiru
Foto: Getty Images
Crème fraîche možete poslužiti i s palačinkama ili vaflima
Foto: Shutterstock
Crème fraîche možete dodati i na gusto povrtno varivo
Foto: Getty Images
Pogledaj
i ovo
+
-1
+
-1
Tjedni jelovnik
Jela koja se rade "ni od čega": 7 sirotinjskih recepata za svaki dan ovog tjedna
Riža se mora zalijepiti
Ne pokazujte ovo Španjolcima: Recept za paellu bez morskih plodova i kobasice
+
4
+
4
+
4
Od Italije do Meksika
Tko ima najbolje varivo od graha? 7 svjetskih recepata koje treba probati barem jednom u životu
1
/
4