Ako imate dovoljno sreće pa neka produkcijska kuća zakupi vaš stan ili kuću i u njoj snimi popularnu seriju, budite sigurni kako ćete je kasnije, zahvaljujući toj činjenici, itekako dobro unovčiti. Upravo tu „sudbinu“, doživjele su i sljedeće dvije nekretnine...

Ukoliko ste i vi među milijunima ljudi koji guštaju u serijama „Normal People“ i „Killing Eve“, sigurni smo da ste bar na trenutak osjetili mrvicu ljubomore i poželjeli se naći na nekim izrazito privlačnim europskim lokacijama.

Dobra vijest za sve vas je da i sami možete živjeti poput Villanelle, Connella i Marianne, čim prođe cijela ova situacija s restrikcijama putovanja, jer se domovi u kojima su boravili navedeni junaci, iznajmljuju putem Airbnb platforme!

 

 

U seriji „Normal People“, Connell stiže u Trst, te s Marianne odlazi u njenu obiteljsku kuću za odmor. U stvarnosti, kuća je udaljena 35 kilometara sjeverno od Rima, točnije, da budemo precizni, nalazi se u blizini sela Sant'Oreste. Unatoč trenutačnoj situaciji, kuću možete rezervirati najranije u 10. mjesecu, a nakon toga, trebate čekati do srpnja 2021. godine!

Ništa manje zanimljiv nije ni apartman u Barceloni, koji je poslužio za snimanje brojnih scena u trećoj sezoni serije „Killing Eve“.

 

 

Apartman se smjestio na Plaza Lesseps u finom kvarti Garcia, a zgrada, napravljena u art – nouveau stilu izgrađena je davne 1906. godine. Ovdje mogu spavati 4 osobe, a do slavnog Parka Guell kojeg je uređivao Gaudi, potrebno je tek 10 minuta pješke.

Također, čini se kako nije samo spomenuta serija snimana u ovom apartmanu. Ako je vjerovati navodima s Airbnba, tu su boravile neke velike filmske face, kao što su Pedro Almodovar, Wim Wenders i mnogi drugi.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju