Dva hotela iz hotelske grupacije Arena Hospitality Group dobila su prestižno priznanje TUI Global Hotel Awards za 2023. godinu – TUI Quality Hotel.


Hoteli Park Plaza Histria Pula i TUI BLUE Medulin proglašeni su dobitnicima ove iznimne nagrade, što pokazuje njihovu neumoljivu predanost i izvrsnost u ugostiteljstvu. TUI Global Hotel Awards priznaje hotele diljem svijeta koji su dio TUI programa, a sve na temelju povratnih informacija i zadovoljstva gostiju pa se tako nagrađuju hoteli koji su prepoznati zbog iznimnih standarda smještaja, usluge, sadržaja i cjelokupnog doživljaja gostiju.

TUI BLUE Medulin TUI BLUE Medulin (Foto: PR)


Ovo priznanje dokaz je predanog rada i posvećenosti naših vrijednih timova u Hotelu Park Plaza Histria Pula i TUI BLUE Medulin. Čestitamo svim našim zaposlenicima na izvanrednom postignuću i pozivamo sve da posjete naše hotele, jer bez obzira tražite li luksuzni i opuštajući odmor ili nezaboravnu avanturu, hoteli Park Plaza Histria Pula i TUI BLUE Medulin su doista iznimne destinacije koje će zasigurno premašiti vaša očekivanja.“ – izjavila je Manuela Kraljević, članica Uprave i direktorica marketinga i prodaje Arena Hospitality Group.

Park Plaza Histria Pula Park Plaza Histria Pula (Foto: PR)


Arena Hospitality Group ima preko 50 godina iskustva u hotelijerstvu i ugostiteljstvu. Zadovoljstvo gostiju je tvrtki prioritet, a kako bi se to ostvarilo potrebni su zadovoljni turistički djelatnici koji su ključ uspjeha u turizmu. To je razlog zašto grupacija veliku pozornost pridaje svojim zaposlenicima osiguravajući im mogućnost usavršavanja i napredovanja u profesionalnom radnom okruženju, uz stimulativne uvjete.


Uspješna hotelska grupacija posluje u srednjoj i istočnoj Europi i gostima nudi odabir između 29 vrhunskih objekata s preko 10.000 soba i smještajnih jedinica u Hrvatskoj, Njemačkoj, Mađarskoj, Srbiji i Austriji.

PR PR (Foto: PR)


Arena Hospitality Group je u 2022. ostvarila izvanredne rezultate koji su premašili čak i razdoblje prije pandemije 2019. Uz nadoprosječno dobre financijske rezultate, posloženu i jasnu strategiju rasta i razvoja portfelja te kvalitetne i uspješne investicije, grupacija je stvorila odličan temelj za još bolju poslovnu 2023.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju