Švicarski dobavljač utvrđenih podzemnih rezidencija Oppidum predstavio je bunkere L'Heritage za ljude koje žele raskošno živjeti čak i u slučaju apokalipse. L'Heritage bunkeri su sigurna lokacija za imućne osobe s bogatstvom većim od 100 milijuna dolara.

Bunker je osmislio francuski arhitekt Marc Prigent, a obuhvaća i do 1000 četvornih metara prostora koji je prilagođen svakodnevnom životu i obavljanju poslovnih aktivnosti. U njemu se nalazi sve od spavaćih soba, kupaonica i kuhinje do konferencijske dvorane.

L'Heritage se može prilagoditi individualnim potrebama te se po potrebi ugraditi unutarnji vrt, spa zona s bazenom, galerija za privatnu umjetničku kolekciju, pa čak i garažu za flotu od desetak luksuznih vozila.

Dakako, sigurnost je ipak na prvom mjestu. Bunker je opremljen s integriranim kompleksnim sigurnosnim sustavom koji vas štiti od eventualnih provalnika. Tu su i utvrđena protuprovalna vrata s biometrijskim čitačem koji istovremeno skenira šarenicu oka, dlan i otiske prstiju, pa u bunker možete ući samo vi i vaša obitelj.

Unutar bunkera na raspolaganju su vam i dva sustava za filtriranje zraka te industrijski generatori koji omogućavaju da svi sustavi u bunkeru rade bez ikakvih problema.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju