1. Osjetit ćete chill atmosferu

Nema boljeg osjećaja nego zavaliti se u hladovinu maksimirske šume ili odmoriti pod šarenim suncobranima. Na maksimirskoj livadi, svake subote (osim u slučaju kiše), osvanu ležaljke, stolići, cvijeće u teglama i svore pravu piknik atmosferu. Idealno za one koji još nisu otputovali na ljetovanje. Pravi „chill“ osjećaj stvori i ugodna glazba koju nenametljivo bira simpatična DJ-ica.

Zagrebački piknik Zagrebački piknik (Foto: NOVA Studio)

2. Brinu i o vašem tijelu

Koliko je izlaganje kože suncu važna tema znaju i organizatori Zagrebačkog piknika. U Niveinom kutku dočekat će vas dvije simpatične djevojke koje će znati odgovor na svako pitanje o dobrobitima, ali i štetnosti izlaganja sunčevim zrakama. Također, najmlađi članovi obitelji mogu odigrati i kolo sreće, sudjelovati u likovnim radionicama i osvojiti nagrade – Nivea proizvode s kojima će njihova koža biti zaštićena.

Zagrebački piknik Zagrebački piknik (Foto: NOVA Studio)

3. Dočekat će vas velike piknik košare

Bilo da ste maher za organizaciju piknika ili na piknik idete prvi put, košare koje možete kupiti na Zagrebačkom pikniku sadrže baš sve što će vam trebati za cjelodnevni izlet. Sendvič, sirevi, povrće, voće, voda i sokovi uredno su složeni u velike košare iz koje se može zasititi cijela obitelj.
 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju