U zagrebačkom restoranu Baltazar prvi put u Hrvatskoj predstavljena je 3D animacija Le Petit Chef.

“Visok sam 58 mm i službeno sam najmanji chef na svijetu! Radim u najprestižnijim restoranima diljem svijeta: Kina, Dubai, Rusija, Japan, Korea, Francuska, Španjolska, a od sada me možete pronaći u Zagrebu u restoranu Baltazar.“

Le Petit Chef inovativan je i potpuno novi koncept restorana koji se bazira na gledanju animacije prije dolaska jela. Animacija koristi najsuvremeniju vizualnu 3D tehnologiju i efikasno pričanje priča kroz okuse, prizore i zvukove. Vizualni sadržaj, glazba, dekoracija i rekviziti potrebni za prikazivanje animacije pomno su odabrani kako bi gastronomski užitak bio na najvišem nivou.

Nove tehnologije na velika su vrata ušle u svijet suvremene gastronomije kako bi pomogle pri kreiranju jedinstvenog doživljaja u restoranima. Kultni zagrebački restoran Baltazar odlučio se prvi u Hrvatskoj uvesti 3D mapping Le Petit Chef ne bi li svojim gostima ponudio uvid u svjetske trendove.

“Le Petit Chef nas je oduševio svojom duhovitošću i vrhunskom tehnologijom. Sigurni smo da će ovaj koncept naći poklonike među ljubiteljima tehnoloških inovacija kao i među najmlađom populacijom”, rekla nam je Tamara Čimbur.

Baltazar trenutno nudi mesni Le Petit Chef menu - predjelo, glavno jelo i desert, a uskoro će ponudu proširiti i s ribljom varijantom. Le Petit Chef projiciran na Vaš stol samo za Vas priprema rižoto inspiriran orijentom, grilla meso i radi sladoled u snježnom krajoliku stvarajući nezaboravno iskustvo objedovanja.

UtiliterX ekskluzivni je partner i zastupnik za cijelu Adriatic regiju tima Skullmapping iz Belgije, idejnih kreatora Le Petit Chefa.

Rezervacije i više info o Le Petit Chef na www.baltazar.hr
 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju